Op 13 september mogen ze weer de wei in, de sportieve senioren! Onder aanvoering van de ExProfs Sjaak Swart, René van de Kerkhof en Bennie Wijnstekers trappen er 16 OldStars-teams af bij een groot landelijk OldStars toernooi in Noordwijk. Het Ouderenfonds organiseert in samenwerking met voetbalvereniging SJC deze bijzondere dag.

OldStars walking football staat voor bewegen, meedoen, zelfstandig functioneren en ontmoeten. Deze waarden smelten samen tijdens een uniek OldStars Beweegfestival van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 september in Noordwijk. Onderdeel van het beweegfestival is een OldStars walking football toernooi op 13 september. Bij walking football is de minimum leeftijd 60 jaar. Bovendien mogen de spelers niet rennen, maar uitsluitend wandelend de bal naar elkaar passen.

OldStars, initiatiefnemers en mensen met interesse in walking football zijn van harte welkom op het 3-daagse OldStars Beweegfestival. OldStars kunnen elkaar ontmoeten op het veld, of daarbuiten. Naast het toernooi op 13 september zijn er tal van andere activiteiten. In diverse clinics ook aandacht voor het belang van gezonde voeding en manieren om verantwoord te bewegen. Deelnemers maken kennis met de sportfaciliteiten van Noordwijk, de stad, het strand en de mooiste plekken om te overnachten.