Andy van der Meijde en Glenn Helder debuteren op zaterdag 5 januari tijdens de Nieuwjaarswedstrijd bij de Koninklijke HFC. Als voorafje van de 86e editie van deze traditionele jaarsopening spelen de voor het eerst de Ex-Oranje Leeuwinnen een wedstrijd tegen de Royal Haarlem All-Stars. Bij beide duels speelt men volgens de Future Playing Rules Football, wen mogelijk toekomstige speelwijze waar onder andere Marco van Basten een groot voorstander van is.

Glenn Helder debuteert zaterdag bij de Ex-Internationals.

De Ex-Internationals, de winnaar van 2018, hebben te kampen met afzeggingen van Frank en Ronald de Boer, en ook na tien jaar, van Pierre van Hooijdonk. Zij ontlopen de ‘winterse kou’ door in Glasgow een ludiek zaaltoernooi te spelen. Wél aanwezig zijn (keeper) Sander Westerveld, Ben Wijnstekers, Barry Opdam, Martijn Reuser, Michael Mols, Michel Kreek, Denny Landzaat, Andwelé Slory en ‘good old’ Simon Tahamata.

Bij het team van coach-duo Vera Pauw en Andries Jonker komen onder andere Anouk Hoogendijk, Daphne Koster, Manon Melis en Kirsten van de Ven in actie.

Toegangsprijzen via de online voorverkoop:

  • 6 tot 18-jarigen € 5,50 en vanaf 18 jaar € 10,50;

Toegangskaarten op 5 januari aan de kassa

  • 6 tot 18-jarigen € 7,50 en vanaf 18 jaar € 12,50;

De toegang voor kinderen tot 6 jaar is gratis, mits onder begeleiding van een volwassene.