Ruud Kaiser heeft zijn contract bij vv Dongen met een een jaar verlengd. De geboren Amsterdammer (58), die onder meer voor Ajax en FC Den Bosch speelde, liet al midden december erg tevreden te zijn met zijn werkgever in Midden-Brabant.

Met Ajax won Kaiser in 1979 zowel de beker als het landskampioenschap. Na Ajax zwierf hij via België, Engeland en Frankrijk langs de voetbalvelden. In 1991 zette hij een punt achter zijn loopbaan, waarna hij het trainersvak indook.

Via TOP Oss en RBC Roosendaal kwam hij in Zeist terecht kwam. Kaiser kreeg de onder 17 onder zijn hoede en behaalde daar in 2005 twee prachtige prijzen mee. Op EK in Italië reikte hij met de talenten van Oranje tot de finale tegen Turkije. In dat team spelen onder andere Wesley Sneijder, Ronnie Stam en Arnold Kruijswijk. Het WK in Peru leverde hem en zijn manschappen brons op. Daarna volgde onder andere Chelsea en Dynamo Dresden. Via FC Magdeburg, Lierse SK, FC Den Bosch en JVC Cuyk belandde Kaiser afgelopen zomer bij vv Dongen.