Martijn Meerdink

Rafael van der Vaart gaat weer voetballen! Hij treedt aanstaand weekend aan met de Oranje legends op de Legends Cup 2019 in Moskou. Bij het Nederlands team maakt de ExProf voor het eerst zijn opwachting. Andere grote namen zijn bijvoorbeeld die van Jari Litmanen, Gianluca Zambrotta (beiden uitkomend voor de All Stars) en Gaizka Mendieta (Spanje).

“Uitgerekend wij zijn weer ingedeeld bij de moeilijkste tegenstanders,” zucht Martijn Meerdink. “Ik heb er ontzettend veel zin in, maar het is toch jammer dat we in de poule zitten bij de All Stars en het gastland Rusland (met o.a. Arshavin). En toch hebben we een sterk team met jongens als Westerveld, Van der Vaart, Mendes da Silva, Lucius, Paauwe, Vanenburg, Van Hooijdonck, De Zeeuw, Rob Witschge…”

Verhaal gaat door onder de foto.

Het indoorstadion in Moskou waar de wedstrijden op kunstgras worden gespeeld.

Vrijdagochtend om 11 uur vliegen de ExProfs van Nederland vanaf Schiphol richting Moskou. Zaterdag en zondag zijn de wedstrijden, waarna er op maandag weer wordt teruggevlogen. “En dinsdag sta ik weer gewoon op camping Marveld in Groenlo een clinic te geven voor mijn voetbalschool. Zo is het leven dan ook wel weer, haha. Even naar de luxe, waarna je weer op je pootjes in de wei staat.”

ExProfs.nl houdt u op de hoogte van de vorderingen van het Nederlands legendsteam.