LAATSTE BOEKEN BESTSELLER ‘SEX, DRUGS en VOETBAL’

(1 boek incl. verzenden binnen Nederland: € 12.-, voor meerdere boeken: mail ons op info@eye4sports.nl voor een mooie korting). Alle boeken zijn hagelnieuw en komen rechtstreeks van de uitgeverij.

Zelf voetballen is misschien wel het leukst, maar lekker lullen erover minstens zo gaaf. En welke onderwerpen zijn dan vaak het mooist? Juist, die over de kleurrijke profs, die van alles hebben uitgehaald. Ze zijn sexverslaafd of aan de drugs, gokken zich suf, maken met van alles en iedereen ruzie en/of halen de gekste dingen uit. Kortom: ze doen graag iets wat God verboden heeft.

Van Maradona tot George Best en van Romário tot onze eigen Edgar Davids. Over hen is nog wel eens wat gepubliceerd. Feit is dat er ook nog heel veel onontdekts is. En: zelfs de hardcore voetbalfan zal veel vergeten zijn of geen tijd hebben gehad alle (anderstalige) biografieën van deze topvoetballers te lezen.

Dit boek bevat een verzameling van de grootste en beroemdste bad boys van de laatste jaren. Hun fratsen, affaires, ruzies en controversiële acties worden op humoristische wijze beschreven. Een boek voor de voetballiefhebber die in de kroeg, in de derde helft of op vakantie aan zijn vrienden wat te vertellen wil hebben.

Auteur Maarten Bax is 25 jaar sportjournalist, werkte in binnen- en buitenland en ontmoette vele van deze bad boys. Je mag hem een specialist op dit gebied noemen. Natuurlijk, de (geautoriseerde) biografie over Frank en Ronald de Boer was meer een opwarmertje. Bax kwam echter op stoom met het eerste levensverhaal ooit over een hooligan. Ook schreef hij een boek naar aanleiding van de dood van grensrechter Nieuwenhuizen. Tot slot was hij de auteur van de geautoriseerde biografie van kickbokser Badr Hari. O, ja… Bax voetbalt zelf al zijn hele leven en weet dus waar de gemiddelde voetbalfan het graag over wil hebben… Sex, drugs en voetbal!

Presentator Jack Spijkerman (over ‘Sex, drugs en voetbal’): ‘Ik wens u net zo veel plezier als ik had bij het lezen van deze verhalen.’