Dirk Kuijt, ExProf, heeft op woensdag 20 september uit handen van Matthijs van Nieuwkerk een puur zilveren postzegel ontvangen. Presentator Van Nieuwkerk verraste Kuijt vlak na de uitzending van De Wereld Draait Door (DWDD) met het eerste exemplaar van deze postzegel, die door PostNL wordt uitgegeven.

Dirk Kuijt was te gast bij DWDD voor zijn documentaire ‘Kuyt’ , die 21 september in première gaat. “De laatste tijd realiseer ik mij steeds meer wat mijn voetbalcarrière heeft losgemaakt. Vandaag aandacht voor mijn documentaire, maar tegelijkertijd dus de uitgifte van deze bijzondere zilveren postzegel. Voor mij is dit een grote dank voor alles dat ik het voetbal heb mogen geven,” vertelt Kuijt.

Stephan van den Eijnden, commercieel directeur Mail Nederland van PostNL roemt Kuijt: “Hij is een topvoetballer met vele gezichten. Een superprof die altijd het maximale uit zijn carrière heeft gehaald, maar ook een familyman, verbinder en een natuurlijk leider. Ik ben blij dat we hem met deze speciale postzegel kunnen eren.”

De puur zilveren postzegel is geproduceerd door de Koninklijke Nederlandse Munt in opdracht van PostNL. De postzegel in luxe bewaarverpakking is voor €25,- verkrijgbaar via www.postnl.nl/kuijt. De postzegel heeft een beperkte oplage van 2.500 exemplaren. De postzegel heeft de waarde ’Aangetekend’ en kan dus voor aangetekende post worden gebruikt. De geldigheidstermijn van de postzegels is onbepaald.