Sinds begin juni ligt hij in de winkel, de biografie van Wesley Sneijder. Twee van de auteurs van deze site, Maarten Bax en René van Dam, hebben er de laatste jaren hard aan gewerkt om er iets moois van te maken. Een onthullend boek met medewerking van zijn (boezem-)vrienden, ex-medespelers, et cetera et cetera over het leven binnen en buiten het voetbal…

Weinig voetbalcarrières kenden zo veel hoogte- en dieptepunten als die van Wesley Sneijder. Hij vierde successen met Ajax, Real Madrid, Inter Milaan en Galatasaray, maar liep in 2010 de wereldtitel mis. Hij speelde 134 wedstrijden voor Oranje, meer dan wie dan ook. Hij won bekers, landstitels, de Champions League en de wereldbeker voor clubteams, maar in de halve finale van het WK 2014 miste hij een beslissende strafschop.

Wat Wesley Sneijder tekende, op en naast het veld, is dat hij er altijd weer bovenop kwam. Zijn wil om te winnen maakte hem tot de voetballer die hij was. Het maakte hem ook van straatschoffie tot multimiljonair.

Sneijder was een even zelfbewuste als temperamentvolle wereldvoetballer. Een topsporter die nooit zijn mond hield, gevraagd of ongevraagd. Dat bracht hem meer dan eens in de problemen, maar maakte hem natuurlijk ook interessanter, net als zijn relatie met Yolanthe en zijn avonturen in Qatar. Dit is zijn verhaal. Het échte verhaal. Ongeautoriseerd, gefundeerd, en geïnspireerd door een van de allerbeste voetballers die dit land ooit voortbracht.

‘Een fraaie weergave van zijn opzienbarende loopbaan’ (VI)

Overal te bestellen (zie onder), maar rechtstreeks via ons voor 20 euro met gratis boek ‘Cruijff, 14, bijzondere ontmoetingen met het fenomeen’ én géén verzendkosten! Stuur ons een mail: info@exprofs.nl.

Via Bruna: https://tinyurl.com/y63d5wca
Via AKO: https://tinyurl.com/y3a9vlxv
Via Bol: https://tinyurl.com/y53cmz7e

ISBN: 978-90-816203-4-5