Dat FC De Rebellen met 3-4 van de Woenselse Boys wonnen, was leuk voor de statistieken. Zo gaan ‘the rebels’ vol goede moed de winterstop in. Alle aandacht ging zaterdag echter naar die twee duivelse Mocro’s. Eerst was daar influencer Mo Bicep, daarna Adil Ramzi…

Met een limousine arriveerde Mo Bicep vlak voor de wedstrijd als een ware ster in Eindhoven. Tot zijn vertrek, in de rust, waren de meeste ogen op hem gericht. Tientallen kinderen stormden het veld op nadat hij de openingsgoal voor De Rebellen had gemaakt. De treffer werd echter afgekeurd. Andy van der Meijde vroeg gelijk grappend aan coach Marcel Meeuwis of de influencer gewisseld kon worden. Dat gebeurde pas na de eerste helft omdat Mo Bicep weer naar een volgend optreden diende af te reizen.

De 0-1 stand bij rust hadden De Rebellen te danken aan de watervlugge Ruben Schaken. Na de helftswisseling kreeg Adil Ramzi het op zijn heupen. De geboren Marokkaan – niet bepaald een rebel – scoorde een loepzuivere hattrick. Eindstand: 2-4.

De Rebellen speelden met: Andy van der Meijde, Patrick Pothuizen, Theo Lucius, Andwelé Slory, Scott Calderwood, Paul Jans, David Mendes da Silva, Geoffrey Prommayon, Regillio Vrede en Ruben Schaken.

* Meer info over FC De Rebellen: zie hun site www.FCDEREBELLEN.nl